Nieuws bij Te Rikke & Ju

Perstekst 2017

Paardenwandeling.be in Westouter

Op zondag 10 September 2017 gaat de paardenwandeling voor de 19* maal door in Westouter.

Dit is een organisatie van de Vzw Te Rikke en Ju in samenwerking met talrijke sponsors.

Hierop zijn alle paardenvrienden van harte uitgenodigd. Met de mooie opkomst vorig jaar van 220 ruiters en 53 koetsen kunnen we van een oprecht succes spreken.

Telkens is het voor zo wel ruiters als menners een unieke beleving. Een echte kans om deze mooie (heuvelachtige) streek te verkennen door middel van een bewegwijzerde route.

De commentaren zijn telkens zeer lovend. Dit jaar trekken we richting Poperinge en Abele de Franse grens over naar Godewaersvelde en Boeschepe om via de flank van de Mont-Noir /Zwarteberg terug te keren.

Voor de ruiters 23 km en voor de menners 33km waarvan meer dan de helft onverhard is. Inschrijving in Hoeve Fonteyne- Vakantiehoeve Het Neerhof, Boeschepestraat 4 8954 Westouter (www.hetneerhof.be) van 8u tot 11u . Volwassenen , vooraf ingeschreven, betalen 25€, inschrijving dag zelf 27 € (kinderen -12j : 12 €).

Dit voor een bepeilde rit,koffie en koffiekoek, aperitief met hapjes, warme beenham met frietjes en een consumpie.

Elk jaar staat de Vzw Te Rikke en Ju één euro per deelnemer af aan een goed doel. Zo steunden we in het verleden al : Fonds Lode Verbeek , MPI Klerken , vzw.'t Boerenlandschap, De WALHOEVE vzw, De Pelgrim vzw, Beschutte wekplaats Sowepo vzw., Kompas vzw, Mathijs vzw en laatst vzw Trage Wegen/Weg-Weg-Wegen. VZW

Secretaris

Bernard Fonteyne
0497/19 01 76

© Te Rikke & Ju Paardenwandeling
BTW BE 0561.714.132 | Boeschepestraat(West) 2A 8954 Heuvelland

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD