Nieuws bij Te Rikke & Ju

Affiche 2014 - foto's 2014 zie foto's bestellen

Ook dit jaar richt de paardenvereniging ‘Te rikke en ju’ een paardenwandeling in te Westouter op de tweede zondag van september voor ruiters en menners. Alle paardenvrienden kunnen een uitgestippelde wandeling maken te paard of met de koets, en dit in het prachtige West-Vlaamse Heuvelland

Alle paardenliefhebbers worden vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de 17de editie en dit op zondag 13 september 2015.

Elk jaar opnieuw vallen deze wandelingen echt in de smaak van iedere paardenliefhebber. Vorig jaar waren er niet minder dan 53 koetsen en 200 ruiters, 400 tevreden deelnemers.

De afstand voor de ruiters bedraagt een 20-tal km waarvan heel wat onverharde weg en voor de menners ongeveer 30 km waarvan ook veel onverhard. Dit jaar rijden we rond Westouter. We houden een drankstop (na 11 km voor de ruiters en de menners) en we nemen het aperitief op  Westouters grondgebied). Menners rijden nog een paar km  tot het Neerhof waar de maaltijd genomen wordt en de ruiters zijn ook na 4 km ter plaatse.

Deelnemers melden zich aan vanaf 9 u tot 12 u in het secretariaat "Het Neerhof" Boeschepestraat 4 te Westouter.

Om organisatorische redenen vragen wij om VOORAF IN TE SCHRIJVEN (tot 9 september 2015). Dit om accommodatie en maaltijden degelijk en optimaal te kunnen voorzien tot ieders tevredenheid.

 U kan (bij voorkeur) inschrijven via onze website (inschrijvingsformulier invullen  bovenaan de homepage) op www.paardenwandeling.be of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per fax 057/44 83 64

De prijs bedraagt 25€ per volwassene die zich vooraf inschrijft (zoniet 27€), kinderen tot  12 jaar betalen 13 €.

Voor dit bedrag krijgt men een fantastische wandeling in een prachtig decor, een aperitief met barbecue, een warme maaltijd, een consumptie en koffie of thee.De maaltijd kan gebruikt worden tussen 13u en 17u in Het Neerhof.

Van harte welkom namens het inrichtend comité van Te Rikke en Ju , vzw

Meersseman Eddy – voorzitter,Cécile Turbé – ondervoorzitter, Fonteyne Bernard – secretaris, Cri Decock – penningmeester, Cecile Lefever, Joris,Mylle, Pieter  Behaegel,  Griet Deconinck, Jannot Descamps, Wim Deprey, Arne en Dieter Vermeersch, Julie Delanoye, Sarah Lierman, Gaëlle Vervaeke, Zarah Demeurie en Luc Decraemer.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.paardenwandeling.be

© Te Rikke & Ju Paardenwandeling
BTW BE 0561.714.132 | Boeschepestraat(West) 2A 8954 Heuvelland

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD