Vanaf dit jaar 2022 gaan we weer voor het gewoonlijk concept met drankstop en aperitiefstop op het parcours en maaltijd op het einde. De startplaats verhuist naar Vakantiehoeve Rodeberg.

Vanaf dit jaar zal de startplaats zich bevinden aan de Vakantiehoeve Rodeberg, Schomminkelstraat 26 te Westouter. Parking wordt voorzien vlakbij de startplaats. Voor vertrek is er mogelijkheid om een boterkoek en koffie te verkrijgen. Onderweg worden twee stopplaatsen voorzien: een drankstop en aperitiefstop. Na de wandeling wordt een maaltijd voorzien (inbrepen in de prijs), dit wordt eveneens voorzien op de Vakantiehoeve Rodeberg.

Categories:

Tags:

Comments are closed

<div class="modal-wrapper " role="dialog" aria-modal="true" aria-label="Popup Dialog"><div class="wp-post-modal"><button type="button" aria-label="Close" class="close-modal"> × </button><div id="modal-content"></div></div></div>