Het is vereist om zich eerst aan te melden vooraleer je de wandeling start Het aanmelden gebeurt aan het secretariaat dat zich bevindt op de startplaats: Vakantiehoeve Rodeberg, Schominkelstraat 26 te Westouter, tussen 8u en 10u. Eenmaal aangemeld krijg je verschillende bonnetjes mee (koffie, drankje, aperitief + borrelhapje en maaltijd).

Je ontvangt er ook de nodige informatie omtrent de route, je kunt er extra bonnetjes kopen en hier kun je terecht voor al uw vragen.

Na de wandeling (tot 16u) kunnen jullie opnieuw terecht op de startplaats om de maaltijd te benuttigen.

Vergeet vooraf niet in te schrijven! Dit kan met de knop bovenaan de pagina.

Categories:

Tags:

Comments are closed

<div class="modal-wrapper " role="dialog" aria-modal="true" aria-label="Popup Dialog"><div class="wp-post-modal"><button type="button" aria-label="Close" class="close-modal"> × </button><div id="modal-content"></div></div></div>